14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

5 redenen om te wonen in Beijum

Wonen in Beijum is heerlijk. Gelegen ten noorden van de stad Groningen heeft de wijk een oppervlakte van wel 2,7 vierkante kilometer. Hiermee is het de grootste wijk van Groningen. Beijum was het eerste gebied in Groningen wat werd bewoond door mensen. Nog voor het begin van de jaartelling woonden er mensen in deze streek. Omdat er al zolang mensen wonen, heeft Beijum ook veel monumenten. Eén van die monumenten is het schathuis. Deze stamt uit de zeventiende eeuw. Jammer genoeg zijn niet alle bouwwerken uit die tijd bewaard gebleven.

5 redenen om te wonen in Beijum

1. Een gezellige volksbuurt

Als volksbuurt kent Beijum over het algemeen een fijne sfeer. De kinderen spelen er vrolijk samen buiten in vele speeltuinen en pleintjes. De buren kennen elkaar en hebben over het algemeen een goede band. Er worden vaak buurtevenementen georganiseerd zoals barbecues en feesten. Hier leert u de buren beter kennen en zul u zich sneller op uw gemak voelen. Ook heeft Beijum zelfs een kinderboerderij, wat leuk kan zijn voor de jongere kinderen.

2. Een sportieve wijk

Beijum heeft leuke sportverenigingen. In Beijum-Oost is er een gezellige sporthal waar onder andere volleybal, badminton, hockey en turnen worden beoefend. Voor de bekende volleybalvereniging Lycurgus is dit de welgeliefde thuishal. Elke zaterdagochtend -en avond vinden er hier volleybalwedstrijden plaats van zowel de jeugdteams als die van de seniorenteams.

3. Een enorm recreatiegebied

Achter Beijum bevindt zich een recreatiegebied. Het bekende recreatiegebied Kardinge bevat een sportpark en een sportcentrum. Hier kunt u zwemmen, schaatsen, squashen en nog veel meer.

4. Een wijk met veel basisscholen

Beijum heeft veel basisscholen. De wijk telt er maar liefst zeven. Zo hoeft uw kind geen grote afstanden af te leggen en is er altijd een goede school binnen handbereik.

 

 

5. Beijum is goed bereikbaar

U kunt de wijk vanuit andere stadsdelen via de ringweg gemakkelijk bereiken. Ook gaan er vaak bussen naar Beijum en andersom vanuit Beijum naar andere stadsdelen.

Huis kopen in Beijum

Zoekt u een betrouwbare en voordelige aankoopmakelaar in Beijum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Kim Wijtsma en Wiedo Eringa. Bij ons krijgt u de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. Is uw oog al gevallen op een huis? Dan zorgen wij voor u voor de laagste prijs.

Huis verkopen in Beijum

Bent u op zoek naar een makelaar die te vertrouwen is en wilt u er niet te veel voor betalen? Dan heeft u die nu gevonden. Wij helpen u met het verkopen van uw huis in Beijum voor een vast tarief van 995,- euro. Met de hoogste klanttevredenheid van Nederland (gemiddeld 9,4) heeft u met ons gegarandeerd succes. Wij begeleiden u van het begin tot het eind bij het verkopen van uw huis in Beijum.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)
  • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)
  • Lokale makelaar – uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland
  • Gecertificeerd VBO Makelaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Maak direct een afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen

Comment Section

0 reacties op “5 redenen om te wonen in Beijum

Plaats een reactie