14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

Voor welke makelaar kiest u?

article content

Voor welke makelaar kiest u?

Ik, Wiedo Eringa, eigenaar van De Huizenbemiddelaar Groningen heb ondervonden hoe het merendeel van de makelaars werkt tijdens het verkoopproces van mijn eigen woning, uiteraard is dit alweer een ‘geruime tijd’ geleden.

Tijdens het oriënterende verkoopproces kreeg ik te horen dat ik als eigenaar van de woning tijdens een bezichtigingen van mijn huis niet aanwezig mocht zijn. De courtage die deze makelaar rekende was 2% van de verkoopprijs van mijn huis. In totaal zijn er twee bezichtigingen geweest en heeft de makelaar behoorlijk wat geld verdiend. Uiteraard was ik erg blij dat de woning zo snel was verkocht, maar de rekening nadien gaf een ander gevoel.

Mijn ogen waren nog niet geheel geopend en ik kocht een nieuwe woning aan met een aankoopmakelaar. Deze rekende 1.5% courtage en had slechts aan één telefoontje genoeg om het huis voor mij aan te kopen. Weer was ik veel geld kwijt.

Vanuit mijn eigen bedrijf in de verzekeringen en hypotheken branche ben ik eens verder gaan kijken naar de makelaarswereld, hoe steekt dit precies in elkaar en zijn er andere opties? In 2008 ben ik in contact gekomen met het concept van De Huizenbemiddelaar.

Het concept van De Huizenbemiddelaar sprak mij meteen aan, verkopers doen zelf de bezichtigingen, hoeven niet meer hun huis uit, weten het meeste te vertellen over hun eigen woning en betalen één vast tarief. Mocht u toch de bezichtigingen willen uitbesteden, dan is dit ook mogelijk. Hetzelfde geldt voor het aankopen van een huis. U weet vooraf waar u aan toe bent en betaald een vast bedrag!

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben we vele fantastische huizen mogen verkopen en aankopen met tarieven waar u niet van schrikt.

Voor slechts € 995,- begeleiden wij bij de verkoop- of aankoop van het huis!

Wiedo Eringa, trotse eigenaar van De Huizenbemiddelaar Groningen.

Voor vragen of een oriënterend gesprek neem contact met ons op.

Bel ons via 050-577 86 51 of maak een afspraak.

Comment Section

0 reacties op “Voor welke makelaar kiest u?

Plaats een reactie