14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

Wat voor makelaar ben ik?

Heb je mij (Kim IJtsma) al voorbij zien komen op sociaal media? Flink gepromoot, kom ik regelmatig voorbij op Facebook en natuurlijk op onze website www.dehuizenbemiddelaargroningen.nl om ons concept onder de aandacht te brengen. Niet gezien? Hoog tijd dat ik mij aan jou introduceer.

Inmiddels rijd ik 10 jaar rond in de regio Groningen en sinds 2 jaar ook in de omgeving van Assen om partijen te begeleiden bij de aan- en verkoop van de woning.

Na mijn stage ben ik meteen aan de slag gegaan bij De Huizenbemiddelaar Groningen, 12 jaar geleden een compleet nieuw concept dat op de markt werd geïntroduceerd. De verkopers moesten ineens zelf de bezichtigingen doen met potentiële kopers van hun woning.

Waarom zou je dat willen?

Als verkoper weet jezelf het beste alles over de woning te vertellen, de bezichtiging kan ingepland worden op een moment dat beide partijen het beste uitkomt, dus ook in het weekend! Een welkome aangelegenheid voor iedereen die overdag aan het werk is en alleen in de avond of het weekend een woning kan bezichtigen. Daarnaast blijven de kosten natuurlijk ook laag omdat wij met één vast tarief samen met u de woning verkopen. De presentatie van de woning op internet, de foto’s, de tekst, de maten, de klanten, de onderhandelingen en de koopovereenkomst daarin ondersteun ik. Een hartstikke leuk concept, zo ben ik er destijds ingestapt en benader ik het tot op de dag van vandaag!

Wil je liever niet de bezichtigingen zelf verzorgen?

Geen probleem, dan doe ik dat voor je! In dit geval word je geheel ontzorgd, voor een ander maar nog steeds vast laag tarief, waarbij je vooraf weet waar je aan toe bent.

In het dagelijkse leven ben ik creatief en schilder ik graag, de schilderijen van Herman Brood en Erik Zwezerijen vind ik altijd heerlijke kleurrijke schilderijen om te bekijken en inspiratie mee op te doen. De kwaliteiten van mijn creatieve kant kan ik goed gebruiken in mijn werk. Huizen, personen, iedereen is anders, dat vind ik prachtig om te zien en mee om te gaan. Ik maak net dát stapje extra voor mijn opdrachtgevers.

Voor vragen of een oriënterend gesprek neem contact met ons op.

Bel ons via 050-577 86 51 of maak een afspraak.

Comment Section

0 reacties op “Wat voor makelaar ben ik?

Plaats een reactie