14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

Voordelen om in Vinkhuizen te wonen

Vinkhuizen is een woonwijk in het noord-westen van de stad Groningen. Al sinds het begin van onze jaartelling wordt het gebied wat we nu Vinkhuizen noemen bewoond door mensen. Uit opgravingen zijn er restanten gevonden van een boerderij uit deze tijd. Vinkhuizen heeft zijn naam gekregen door de vier boerderijen die er in de negentiende eeuw stonden. De oudste boerderij van deze vier stamde uit de zeventiende eeuw. Ook nu nog staat één van deze boerderijen in de na de oorlog gebouwde woonwijk Vinkhuizen. Het functioneert nu als wijkcentrum waar onder andere huiswerkbegeleiding aan scholieren wordt gegeven.

Voordelen om te wonen in Vinkhuizen

1. Vinkhuizen is kindvriendelijk. De wijk is zo opgebouwd dat er veel hofjes zijn. Hierin bevinden zich pleintjes met onder andere speeltuinen voor kinderen. Hierdoor hoeven de kinderen niet de straat over te steken om bij een speeltuin te komen. Ook kunt u hierdoor goed toezicht houden op uw kind wanneer deze buiten speelt.  Tevens heeft Vinkhuizen veel basis- en middelbare scholen. De wijk beschikt over drie reguliere basisscholen. Verder telt het met CSG Selion en Leon van Gelder twee VMBO-scholen in de woonwijk. Tot slot ligt de wijk op 10 minuten fietsen van het Zernike, waar de Hanzehogeschool is gehuisvest.

2. Vinkhuizen heeft in 2004 een winkelcentrum met wel meer dan 20 winkels gekregen. Bekende supermarkten zoals Lidl, Aldi en Albert Heijn hebben in winkelcentrum Vinkhuizen een vestiging. Ook Kruidvat, Etos en Blokker hebben hier hun plek gevonden. Andere voorzieningen zoals een CIGO, bloemist, kapper, een Chinees-Indisch restaurant en een cafetaria kunt u hier ook vinden.
3. Ook op sportief gebied is Vinkhuizen aantrekkelijk. De wijk telt enkele skatebanen en voetbalkooitjes waar zomers vaak gebruik van wordt gemaakt. Ook zijn er meerdere voetbalclubs in de wijk te vinden.

4. In Vinkhuizen wonen veel jonge gezinnen: 37% van de inwoners van Vinkhuizen zijn tussen de 15 en 24 jaar oud!
5. Vinkhuizen heeft veel nieuwbouwhuizen gekregen. De naoorlogse wijk is vernieuwd met mooie huizen met een moderne architectuur. Deze huizen zijn op de huizenmarkt erg gewild. Naast deze nieuwe huizen is er ook plaatsgemaakt voor tennis- en voetbalvelden.

 

Woning kopen in Vinkhuizen

Wilt u een woning kopen in Vinkhuizen en zoekt u daarbij de beste en voordeligste makelaar? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u stap voor stap op weg naar uw droomhuis. Uiteraard voor de laagste prijs.

Woning verkopen in Vinkhuizen

Bent u op zoek naar een makelaar die te goedkoop is tevens goede resulataten behaald? Die heeft u nu gevonden. Wij helpen u met het verkopen van uw woning in Vonkhuizen voor een vast tarief van 995,- euro. Met de enorm hoge klanttevredenheid van gemiddeld 9,4 heeft u met ons gegarandeerd succes. Wij begeleiden u van het begin tot het eind bij het verkopen van uw huis.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)
  • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)
  • Lokale makelaar – uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland
  • Gecertificeerd VBO Makelaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Maak direct een afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen

Comment Section

0 reacties op “Voordelen om in Vinkhuizen te wonen

Plaats een reactie