14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

Vijf redenen om te wonen in Reitdiep

Reitdiep is een gezellige nieuwbouwwijk in het Noordwesten van de stad Groningen. De wijk is voornamelijk bekend door de ‘Reitdiephaven’. Deze haven met zijn kenmerkende gekleurde huizen trekt zomers veel mensen. De wijk is gerealiseerd volgens twee thema’s: wonen aan het water en wonen in het landschap. De volgende vijf punten maken de wijk extra aantrekkelijk:

1.De jachthaven

Tijdens een mooie zomerdag lekker de boot pakken om een stukje te gaan varen? Het kan als je in Reitdiep woont. Veel woningen in Reitdiep hebben een aanlegsteiger aan het huis, maar het is ook mogelijk om je boot in de jachthaven nabij je woning te leggen. Daarnaast is de jachthaven in de zomer een bron van gezelligheid in de wijk door de verschillende bezoekers.

2.Veel fietsmogelijkheden

Als je in Reitdiep woont is het gemakkelijk om even de fiets te pakken en een lekker stuk te gaan fietsen. Doordat je aan de rand van de stad woont kun je gemakkelijk de fiets pakken om een stuk door de natuur te fietsen langs het Reitdiep of het Van Starkenborghkanaal.

3.Nieuwere woningen

Aan het eind van de jaren 90 is begonnen met de ontwikkeling van de wijk. Rond deze tijd zijn de eerste huizen gebouwd. Sindsdien heeft de wijk zich verder ontwikkeld tot een volwaardige wijk met voorzieningen. Op dit moment is de wijk nog steeds in ontwikkeling. Doordat het en jonge wijk is zijn de huizen ook jonger, hierdoor zijn ze beter geïsoleerd en onderhoudsarmer dan oudere huizen in de stad.

4.Kindvriendelijk

Reitdiep is een erg kindvriendelijke wijk en er wonen dan ook veel gezinnen met kinderen. In de wijk zijn twee basisscholen en twee kinderdagverblijven gevestigd. Door het vele groen in de wijk is er veel buitenspeelplek voor kinderen.

5.Goede bereikbaarheid

Reitdiep is zeer goed bereikbaar en binnen enkele minuten rij je de ringweg op. Hierdoor zijn de A7 richting drachten en de A28 richting Assen gemakkelijk en snel te bereiken. Ook rij je via de Friesestraatweg snel richting Zuidhorn en Buitenpost.

 

Een huis kopen in Reitdiep

Zoekt u een betrouwbare en voordelige aankoopmakelaar in Reitdiep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Kim IJtsma en Wiedo Eringa. Bij ons krijgt u de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. Is uw oog al gevallen op een huis? Dan zorgen wij voor u voor de laagste prijs.

Uw huis verkopen in Reitdiep

Bent u op zoek naar een makelaar die te vertrouwen is en wilt u er niet te veel voor betalen? Dan heeft u die nu gevonden. Wij helpen u met het verkopen van uw huis in Reitdiep voor een vast tarief. Met de hoogste klanttevredenheid van Nederland (gemiddeld 9,4) heeft u met ons gegarandeerd succes. Wij begeleiden u van het begin tot het eind bij het verkopen van uw huis in Reitdiep.

Wat u van ons kunt verwachten:

Vast laag tarief vanaf 995,- euro (incl. BTW)

Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

Lokale makelaar – uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland

Gecertificeerd VBO Makelaar

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis