arrow_drop_up arrow_drop_down

Dé makelaar voor al uw vragen omtrent verzekeringen!

Laat u adviseren door de makelaar met hoogste klanttevredenheid

Verzekeringen. Een kostenpost voor eigenwoningbezitters. Gelukkig geven onze adviseurs onafhankelijk advies. De Huizenbemiddelaar Groningen is niet gebonden aan een bank of verzekeringskantoor. Zij kijken alleen welke verzekering van welke maatschappij het beste bij u past. Bij het kopen of verkopen van een huis moet u denken aan verzekeringen als:


 • Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering   

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering zijn een groot aantal schademogelijkheden aan het huis gedekt. Bijvoorbeeld bij:

 • Stormschade
 • Brandschade
 • Inbraakschade
 • Waterschade

Maar ook de fundering en bijgebouwen, zoals schuur en tuinhuis, zijn verzekerd. 

Maak direct een afspraak met Kim

Overlijdensrisicoverzekering

Deze verzekering wordt afgesloten voor nabestaanden. Bijvoorbeeld:


 • Om de achterblijvende partner in staat te stellen om de hypotheek af te kunnen betalen

 • Om voor een zakenpartner (voor ondernemers) die begunstigde is de mogelijkheid creëren het aandeel van de erven af te kopen en de onderneming voort te zetten.

 • Om de achterblijvende partner de mogelijkheid te bieden om te stoppen met werken om de kinderen op te voeden en in het huis te laten wonen.

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M. Kelly Groningen

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

J. van den Boogaard uit Peize

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het kopen- of verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u het huis wilt verkopen of wanneer uw een huis wilt gaan kopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Groningen en omstreken. De Huizenbemiddelaar Groningen is er voor ú!

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste hypotheekvorm?

Vul dan onderstaand formulier in en maak een vrijblijvende afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen.


Maak een afspraak met Kim


Aankoopmakelaar Groningen

Wij gebruiken cookies