VBO Makelaar Groningen
arrow_drop_up arrow_drop_down

VBO Makelaar Groningen

Betaalbare en erkende makelaar uit de regio

Waarom kiezen voor de VBO makelaar in Groningen

Lokale makelaar in Groningen

U vindt ons aan de Bieslookstraat 31 in Groningen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op  050-5778651 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor oriënterend gesprek. 

Kennis van de lokale markt in Groningen en omstreken

Wij zijn jarenlang actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt. De Huizenbemiddelaar heeft al 53 kantoren in Nederland. 

Vast bedrag van 995,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost. Vernieuwend omdat wij u bijvoorbeeld zelf de bezichtiging laten doen. U kent uw huis immers zelf het best.

U heeft één vast aanspreekpunt 

Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z. Met veel plezier en kennis gaat Kim IJtsma op pad in het Noorden van het land; Groningen, Drenthe en Friesland.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan. 

Zeer hoge klanttevredenheid - gemiddelde klantbeooordeling = 9,4

Zoekt u een betrouwbare en voordelige makelaar in Groningen e.o.? Wilt u niet teveel betalen en tegelijkertijd een makelaar waar u op kunt vertrouwen? Die heeft u gevonden. Wij zijn Kim IJtsma en Wiedo Eringa - al jarenlang uw betrouwbare en voordelige partners bij de verkoop en aankoop van uw huis.

VBO makelaar in Groningen: service en resultaat voor een eerlijk tarief.

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd.

Kortom: het totale pakket voor een vaste prijs!

Wat u van ons kunt verwachten van de VBO Makelaar in Groningen:

Als u serieus geïnteresseerd bent in een woning en de eerste bezichtiging heeft gehad gaan wij: 


  • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

  • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

  • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland

  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

  • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Maak direct een afspraak met Kim

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van € 995,- inclusief btw.

Goedkoop is geen duurkoop bij de VBO makelaar

Vaak zijn we huiverig bij een voordelig aanbod. Is het wel betrouwbaar? Krijg je wel wat je nodig hebt? Hoe kan het zo goedkoop zijn? Vaak zijn deze zorgen terecht. Bij het kiezen van een makelaar echter niet. Wij zijn erachter gekomen dat we voor een voordelige prijs uitstekende service en resultaat kunnen bieden in de verkoop van uw huis. De Huizenbemiddelaar is een bewezen concept met 53 vestigingen door heel Nederland. Onze gemiddelde klantbeooordeling = 9,4.

Maak een afspraak met Kim


Aankoopmakelaar Groningen

Wij gebruiken cookies