14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

Waarom wij in 2019 uw huis in Groningen gaan verkopen

Een nieuw jaar biedt nieuw kansen en mogelijkheden, en is vaak de gelegenheid om voornemens te formuleren. Zo hebben ook wij onze voornemens, namelijk in 2019 nog meer huizen verkopen in Groningen. Heeft u plannen om uw woning te gaan verkopen? Mooi, want dan zorgen wij ervoor dat u dat gaat lukken. In dit artikel leest u waarom.

1. Wij hebben een uniek concept

Bij De Huizenbemiddelaar Groningen werken wij met een uniek concept. Hierdoor kunt u ook uw huis in 2019 verkopen. Deze werkwijze waarborgt zowel kwaliteit (resultaat) als prijs. Wat uitstekend werkt is dat wij een vaste prijs hanteren. Zo hebben wij aantoonbaar geen prikkel om de woning te hoog in te schatten. Dit werkt perfect. Verder zijn wij bekend in de regio, boeken we goede resultaten en zijn wij altijd vernieuwend en innovatief. We begeleiden u altijd van A tot Z.

2. Wij zijn lokaal ijzersterk

Wij kennen de regio Groningen op ons duimpje. Al jarenlang zijn wij werkzaam in deze markt. Tientallen woningen verkocht en aangekocht, en altijd naar tevredenheid. Ook al was het soms niet even makkelijk, er zijn altijd mogelijkheden. Het is een kwestie van denken in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen. Wij weten verder precies wat de voordelen en wat de kanttekeningen zijn van bepaalde wijken en gebieden. Die expertise vinden kopers natuurlijk belangrijk. Dit biedt

3. Wij hebben een aantoonbare staat van dienst

In al die jaren dat wij operatief zijn in Groningen hebben we veel resultaat geboekt. Dit is ook heel goed aan te tonen. Onze klanttevredenheid komt neer op gemiddeld 9,4, waarbij wij honderden tevreden klanten hebben gekregen. Dit komt omdat wij transparant, goedkoop en ambitieus zijn.

4. Wij zijn ongelofelijk ambitieus in 2019

Ook in 2019 willen wij u van dienst zijn. Wij willen nog veel meer woningen gaan verkopen, en liefst nóg sneller (uiteraard voor de juiste prijs). Door de lat telkens hoger te leggen, blijf je jezelf uitdagen. Ook dit is kenmerkend voor De Huizenbemiddelaar Groningen. Doelen blijven stellen en realiseren, want dan zullen wij uw huis verkopen in 2019.

Wat u van ons ook in 2019 kunt verwachten:

  • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)
  • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)
  • Lokale makelaar – uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen
  • Gecertificeerd VBO Makelaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis in Groningen

Maak direct een afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen

Comment Section

0 reacties op “Waarom wij in 2019 uw huis in Groningen gaan verkopen

Plaats een reactie