arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat onze klanten zeggen...

Laat u adviseren door de makelaar met de hoogste klanttevredenheid

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

J. van den Boogaard uit Peize

Uw aankoopmakelaar in Groningen en omgeving

  •  Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)
  •  Compleet dienstenpakket aankoopmakelaar
  •  Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  •  Gecertificeerd VBO Makelaar
  •  Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en  Friesland
  •  Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Marcel Bijlsema - Groningen

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M.-Kelly Groningen

Ben super blij dat ik met De Huizenbemiddelaar in zee ben gegaan! Alles prima geregeld en 2 hele leuke makelaars!

Zal ze zeker bij iedereen aanraden!

Annie van der Tuin -

Bedum 

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

Jossy van den Boogaard -

Peize

De Huizenbemiddelaar Groningen Kim IJtsma is een prettig persoon in de communicatie, volgt 'leads' goed op en denkt mee.

Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!

Oftewel: dank je wel, Kim!

Josephine Quartel -  

Woldendorp

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het kopen- of verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u het huis wilt verkopen of wanneer uw een huis wilt gaan kopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Groningen en omstreken. De Huizenbemiddelaar Groningen is er voor ú!

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim. Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ 

G. Streeder, Veendam

De Huizenbemiddelaar Groningen is gewoon echt erg goed, proffesioneel, relaxed en zeer prettig om me samen te werken, zeer goede foto s, veel eigen input, en eindelijk een makelaar voor een zeer realistische vriendelijke prijs. Zo moet het zijn, het kan wel. Top ! Ook mijn 2e huis ga ik verkopen via De Huizenbemiddelaar.

W. Hoekstra - Leeuwarden

Directe contacten, goed advies en goede begeleiding van A tot Z.

Ramon Kauw 

Winsum GN

Zeer tevreden met alles

Leo Zwartenkot 

Ezinge

Van begin tot eind (zelfs na de verkoop) van de woning een prima contact gehad met Kim.

Daarnaast was geen vraag te veel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg.

Daarom een dikke 10 voor alles

Kim dank je wel voor je hulp in deze verkoop!!!!!

George Streeder 

Veendam

Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld. Het is duidelijk geworden hoe de gemiddelde makelaar je uitbuit. Het concept om zelf de bezichtigingen te plannen werkt ook zeer aangenaam. Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel.

Hazel Mallon-Kelly 

Groningen

Ik heb de samenwerking als prettig, doelmatig en ontspannen heb ervaren.

Kim heb ik nog persoonlijk gesproken over de telefoon, waarbij ik haar bedankt heb voor de goede samenwerking.

Wel had ik graag gezien dat de met haar afgesproken koopsom (eindbod) van 297.500 Euro was geëffectueerd, maar ik heb begrepen dat mijn zus haar tussentijds - toen ik bij de fysiotherapeut was - heeft gesuggereerd om ook met 295.000 akkoord te gaan en bovendien heeft de 'tegenmakelaar' Kim overbluft door het eindbod al met stelligheid neer te leggen, daar waar 'wij' eigenlijk aan de beurt waren om dat definitieve bedrag neer te leggen.

Dus dat is de enige rimpeling on onze overigens verder voortreffelijke samenwerking geweest.

Frans Spakman

Kim heeft ons goed geholpen bij de aankoop. Goed bereikbaar en vlot gereageerd wanneer dat nodig was.

R Arkes 

Assen

Op alle onderdelen vinden wij het meer dan een 10 waard. Aankoop wat enkele weken heeft geduurd door verschillende erfgenamen, maar Kim IJtsma heeft ons daar heel goed door heen geholpen. Contact met Kim zeer prettig, snelle en heldere communicatie. Zakelijk waar ze moet zijn, maar ook met een lach. Ze heeft onze belangen goed behartigd.

Harry en Miranda

Groningen

Nog één slag om de arm: het definitieve bericht van de verkoop moet nog komen en de overdracht ook, maar alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt was heel erg goed! Alle lof voor Kim!

Bert Bos 

Groningen

Het contact met de makelaar (Kim IJtenga) vond ik zeer prettig: snel en duidelijk in uitleg en handeling, enthousiast, meedenkend, inzet, samenwerking.

De facebookactie vond ik een goed idee (resultaat weet ik niet: huis was al verkocht)

Ik vond het fijn dat Kim altijd meteen belde en/of mailde bij bezichtigingen en om navraag te doen na de bezichtiging. Ze was actief naar de kopers.

Ik vond het erg fijn dat Kim 1 bezichtiging voor ons heeft gedaan die 'snel' moest en wij niet konden. Die mensen hebben het huis uiteindelijk ook gekocht.

Professioneel en toch betrokken.

Wat ik echt een nadeel vond is dat het huis op Funda stond met een doorkliklink en dat de foto's op de site van De Huizenbemiddelaar wat klein en daardoor niet goed zichtbaar zijn, Mijn angst was dat we daardoor minder goed zichtbaar en aantrekkelijk waren.

Ook denk ik dat het beter is om foto's van huizen te maken met een breedhoeklens waardoor de ruimtes op de foto's optisch groter lijken.

Bedankt voor de hulp!

Anne Pauly 

Groningen

Wij zijn heel erg blij met Kim. Ze heeft mijn huis binnen een week verkocht en het huis van mijn vriendin binnen een maand! Verder is ze een erg professionele makelaar en is ze heel informeel en meelevend. Ook is ze altijd bereikbaar en zeer communicatief. Dit vonden wij heel fijn. We hebben haar nu ook ingeschakeld om ons als aankoopmakelaar te helpen bij de onderhandelingen e.d. van een nieuw huis .

Gerrit Venema

Groningen

Zoals je kunt zien geef ik op alle onderdelen de cijfer 10! Dit is absoluut niet om te "lpleasen", ik heb mogen ervaren dat het inschakelen van De Huizenbemiddelaar Groningen bij de verkoop van mijn huis super is gegaan. Kim Ijtsma heeft mij erg goed geholpen, het contact met haar is erg prettig. Het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen is dat de verkoper zelf de bezichtigingen van het eigen huis doet. Zij zijn van mening dat de verkoper zelf het beste de potentiële koper kan vertellen hoe het zit met het huis. Ik vond het erg spannend om te doen en Kim heeft me daarin erg goed geholpen met het geven van goede tips.. Als ik vragen had dan was Kim goed telefonisch of per mail bereikbaar, om dan ook snel te antwoorden of snel tot actie over te gaan.

De prijskwaliteit verhouding is het meer dan waard. Afgezien van de bezichtigingen doen ze alles voor je. Mijn huis was binnen 1 maand verkocht!

Mijn vriend had De Huizenbemiddelaar Groningen  ook ingeschakeld voor de verkoop van zijn huis. Zijn huis was binnen 1 week verkocht!

Denken jullie eraan jullie huis te verkopen dan raad ik jullie aan De Huizenbemiddelaar in te schakelen.

Mijn vriend en ik willen nu samen een huis aankopen en het zal jullie niet verbazen dat wij ook hierbij De Huizenbemiddelaar Groningen hebben gevraagd ons hierbij te helpen.

Donna Sleurink - Groningen

mijn complimenten voor kim ijtsma.

altijd goed bereikbaar.

goede begeleiding van de verkoop.

alles perfect geregeld.

en het huis binnen 14 dagen verkocht!!!

Lars Boersma 

Oldekerk

A.C.G. Bos

Groningen

Door De Huizenbemiddelaar Groningen ben ik erachter gekomen dat er ook nog menselijke makelaars zijn die het niet voor het geld doen maar ook voor hun plezier.

Top werk!

We zijn echt super geholpen zowel met de verkoop als de aankoop van een woning. Alle tijd werd voor de verkoop genomen, geweldige foto's gemaakt, mede dankzij De Huizenbemiddelaar Groningen hebben wij ons huis binnen 5 dagen verkocht

Afspraken werden nagekomen, we kregen echt altijd een super snelle reactie.

Tijdens de verkoop hebben we nog behoorlijk wat problemen gehad, waar Kim ons ontzettend goed mee heeft geholpen, niets was haar te veel!

Petje af voor De Huizenbemiddelaar Groningen, wij bevelen De Huizenbemiddelaar écht aan, ze zijn spotgoedkoop en de service is uitmuntend!!!!!

Beetjer 

Slochteren

Gewoon goed, dienstverlening zoals je het graag wil!

Ria Horenga 

Boerakker

Het contact met de Huizenbemiddelaar Groningen (Kim) is mij heel goed bevallen. Vlot, persoonlijk, goede kennis van de huizenmarkt en zakelijk..

Het kopen van mijn nieuwe woning in Tolbert kon ik m.b.v. Kim binnen een week rond krijgen. Verder werd ook alles vlot en goed afgehandeld.

Geert Dijk 

Tolbert

Deze dienst was precies wat we zochten. Geen totale aankoopbegeleiding, maar alleen vanaf een serieuze tweede bezichtiging met het oog op het uitbrengen van een bod. Eigenlijk zijn we over alle aspecten erg tevreden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Familie van Loon 

Dalfsen

Ik ben echt enorm tevreden over De Huizenbemiddelaar Groningen. Mede dankzij het snelle optreden van Kim is mijn huis in anderhalve week verkocht! Hierna moest nog eea geregeld worden waarbij Kim zich volledig voor ons heeft ingezet. De volgende verkoop van een woning mag Kim zeker weer voor ons uitvoeren!

Joanne Boonstra 

Assen

Wij zijn zeer tevreden.

binnen een half jaar onze woning verkocht. Aan de eerste kijker. Super.

Stefhanie Westerveld

Assen

Wij zijn zeer tevreden over De Huizenbemiddelaar Groningen bij het verkopen van ons huis.

Het contact was vlot en vriendelijk en als je vragen had kon je altijd bellen of mailen en kreeg je meteen antwoord

Kim nog hartelijk bedankt voor alles.

Jacob Pieter Hoogstins 

Garyp

Vooral het persoonlijk contact en inlevingsvermogen zijn door ons zeer op prijs gesteld.

Theo Ter Veen 

Groningen

Het was prettege zelf bezichtiging doen, geen poespas en gemakelijk vind ik dan met andere makelaardij.

Ik wens jullie veel gelukt.

Kim, bedankt voor alles ook naar de rest van de team

Julio Lopez Velarde

Groningen

Kim, ik wil je bedanken voor het bemiddelen van de verkoop van mijn huis. Alles is vlot en prima verlopen, ik kan dit iedereen aanraden.

Ineke 

Assen


Maak een afspraak met Kim


Aankoopmakelaar Groningen

Wij gebruiken cookies