arrow_drop_up arrow_drop_down
Uw makelaar uit de stad Groningen

Hoe kunnen wij u helpen? 

De medewerkers van De Huizenbemiddelaar Groningen zijn er voor u!

995,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Er zijn reeds 53 Huizenbemiddelaars al door heel Nederland. Profiteert u ook van ons vertrouwde concept?

De Huizenbemiddelaar staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost. En vernieuwend omdat de woningeigenaar zelf de bezichtigingen mag verzorgen, want er is niemand die meer over de woning weet dan uzelf. Heeft u toch liever dat wij de bezichtigingen voor u doen? Dit is natuurllijk ook mogelijk.

Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z.

Met veel plezier en kennis gaat Kim IJtsma op pad in het Noorden van het land; Groningen, Drenthe en Friesland. 'De afgelopen tien jaar bij De Huizenbemiddelaar Groningen heb ik veel kennis opgedaan binnen het makelaarsvak, tot op heden wordt deze kennis met de dag groter en hoop ik dit vak nog lang te mogen doen. Het is altijd een feest om kopers blij te maken met de aankoop van hun droomhuis, of te zien hoe gelukkig verkopers zijn als het huis is verkocht!

Wiedo Eringa, trotse eigenaar van De Huizenbemiddelaar Groningen

Wiedo Eringa, trotse eigenaar van De Huizenbemiddelaar Groningen neemt de taken van Kim IJtsma over als ze er even niet is. Daarnaast biedt hij een grote ondersteunende rol achter de schermen. Voor vragen of een oriënterend gesprek kunt u ook bij hem terecht.

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"
Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!


M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.M. Kelly Groningen

Maak Direct een afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen


Wij gebruiken cookies