Over ons

Wij stellen ons graag voor. Wij zijn De Huizenbemiddelaar Groningen. De lokale en betaalbare makelaar die resultaat boekt voor u tegen vaste scherpe tarieven. Wij zijn erkend VBO makelaar.

Géén dure courtages, maar vaste scherpe tarieven!

Huis verkopen

Je huis verkopen op jouw manier met de makelaar die de huizenmarkt van Groningen kent.

Huis kopen

Vergroot jouw slagingskans op de huizenmarkt met onze aankoopmakelaars. Wij helpen je aan jouw droomwoning.

Huis financieren

Wil je weten hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten zullen zijn? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.

Maak kennis met ons

Het belangrijkste is dat jouw woning verkocht wordt tegen de juiste prijs, dat de juiste kopers geselecteerd worden en er een goede koopovereenkomst is. Bij ons kies je zelf hoe je je huis wilt verkopen. Je kunt zelf de rondleidingen doen en wij verzorgen de rest vanaf de foto’s, het presenteren van jouw woning op Funda, de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Of je kunt ervoor kiezen om de volledige verkoop inclusief bezichtigingen door onze makelaar te laten verzorgen. De keuze is aan jou.

vbo makelaar groningen
Funda groningen

Kim IJtsma

Makelaar

Vol enthousiastme ben ik inmiddels 12 jaar een bekend gezicht voor aan- en verkoopbegeleiding in Groningen en omgeving. Met kennis van de lokale markt in combinatie met mijn gedrevenheid en creativiteit weet ik de juiste resultaten te behalen. Ik denk graag met u mee, zet altijd een stapje extra en help u graag met de aankoop of met de verkoop van uw woning!

huis verkopen groningen
makelaar groningen 4 1920xfull

Eeneke Hoeve

Assistent Makelaar
Sinds kort ondersteun ik Kim IJtsma binnen De Huizenbemiddelaar Groningen. Orde en overzicht houden is mij op het lijf geschreven. Een huis kopen of verkopen is een spannende stap in uw leven, het is fijn om hier niet altijd zakelijk naar te kijken maar ook eens van mens tot mens rustig met elkaar te kunnen bespreken, u bent hiervoor bij mij aan het juiste adres. Belt u naar De Huizenbemiddelaar, dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt.
Gratis kennismaking

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar? Neem dan contact met ons op vul dit formulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

  Als lokale makelaar in Groningen kennen wij de woningmarkt als geen ander. Met ons netwerk en kennis staat u er sterk voor. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw woning aan te kopen of te verkopen.

  Vragen of direct een makelaar spreken?
  Bel ons dan gerust.

  050 - 577 8651
  aankoopmakelaar groningen