arrow_drop_up arrow_drop_down
Makelaar in Winschoten

Betaalbare en lokale makelaar in Winschoten

Wordt u ook blij van een eerlijke prijs?

Neem contact met ons op 

995,- incl btw

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Makelaar in Winschoten: resultaat tegen een uitstekende prijs

Bij De Huizenbemiddelaar krijgt u waar voor uw geld. U krijgt de best mogelijke prijs, terwijl wij altijd gaan voor resultaat. Wij kennen de regio uitstekend en zijn op de hoogte van de situatie. Doordat wij werken met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. U krijgt geen onnodige extra’s en betaald daar dus ook niet voor. Wij doen wat nodig is om u het resultaat te geven wat u wilt. 

Waarom ook in Winschoten kiezen voor De Huizenbemiddelaar?

Lokale makelaar in Winschoten

Lokale makelaar in Winschoten

Wij kennen de provincie Groningen door en door. U vindt ons aan de Bieslookstraat 31 in Groningen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op  050-5778651 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor oriënterend gesprek. 

Kennis van de lokale markt in Winschoten

Kennis van de lokale markt in Winschoten

 Wij zijn al 9 jaar actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt, zeker ook in Winschoten.

Vast bedrag van 995,- incl btw.

Vast bedrag van 995,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar Groningen werkt met een vast en laag bedrag van €995,-. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard staan wij garant voor service en resultaat. 

Makelaar met één vast aanspreekpunt

U heeft één vast aanspreekpunt 

Kim IJtsma zal u het hele aankoop- of verkoopproces begeleiden. Met veel plezier, kennis en kennis gaat Kim op pad in het Noorden van het land.

Gratis waardebepaling van uw huis in Winschoten

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan. 

Makelaar met zeer hoge klanttevredenheid

Zeer hoge klanttevredenheid - gemiddelde klantbeooordeling = 9,4

Zoekt u een betrouwbare en voordelige makelaar in Winschoten e.o.? Wilt u niet teveel betalen en tegelijkertijd een makelaar waar u op kunt vertrouwen? Die heeft u gevonden. Wij zijn Kim IJtsma en Wiedo Eringa - al jarenlang uw betrouwbare en voordelige partners bij de verkoop en aankoop van uw huis.

Huis verkopen in Winschoten - service en resultaat voor een eerlijk tarief.

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd.

Kortom: het totale pakket om uw huis succesvol te verkopen.

Huis verkopen in Winschoten

Wat u van ons kunt verwachten:

Als u serieus geïnteresseerd bent in een woning en de eerste bezichtiging heeft gehad gaan wij: 


 • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

 • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland

 • Gecertificeerd VBO Makelaar

 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

 • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Maak direct een afspraak met Kim

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M.-Kelly Groningen

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van € 995,- inclusief btw.

Bijvoorbeeld: het courtageverschil ("traditionele makelaar" versus De Huizenbemiddelaar) bij een woningwaarde van € 200.000,-- bedraagt ruim € 1.000,-. Een aanzienlijk bedrag!

De voordelige makelaar om uw huis te verkopen in Winschoten en omgeving

 • Waardebepaling woning
 • Professionele fotoreportage en pakkende verkooptekst
 • Promotie op de grootste landelijke woningsites (Funda e.d.)
 • Promotie via onze website en onze andere kanalen
 • Opvang en nabellen van geïnteresseerden
 • Onderhandeling prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen verkoopakte
 • Onderhouden contact en afhandeling met de notaris
 • Persoonlijke begeleiding met o.a. doornemen van succesvolle de verkoopstrategie en technieken

Goedkoop is geen duurkoop bij De Huizenbemiddelaar

Bij ons staat resultaat voorop, maar wel tegen een eerlijke prijs. Door een vaste prijs af te spreken komt u niet voor verrassingen te staan, en wordt voorkomen dat wij het huis tegen de verkeerde prijs aanbieden. Het is een bewezen methode die in de huizenmarkt het beste werkt. Volgens een afgesproken bedrag gaan we aan het werk en proberen de beste kwaliteit te leveren. Zo koopt of verkoopt u uw huis tegen de juiste prijs. De Huizenbemiddelaar Groningen werkt niet met een variabele prijs, waardoor er geen verborgen kosten zijn. Hierdoor verloopt de samenwerking transparanter. Dit is prettig voor u en voor ons. 

Goedkoop is geen duurkoop

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

J. van den Boogaard uit Peize

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Winschoten en omstreken. De Huizenbemiddelaar is er voor ú!

Makelaar met deskundig en persoonlijk advies

Gratis waardebepaling van uw huis?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Gratis waardebepaling in Winschoten

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Maak een afspraak met Kim


Maak een afspraak met Kim

Wij gebruiken cookies