Uw huis kopen of verkopen in Stadskanaal - De Huizenbemiddelaar
arrow_drop_up arrow_drop_down
Makelaar in Stadskanaal

Betaalbare en lokale makelaar in Stadskanaal

Wordt u ook blij van een eerlijke prijs?

Neem contact met ons op 

995,- incl btw

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Makelaar in Stadskanaal en omgeving: resultaat én een prima prijs

Bij De Huizenbemiddelaar krijgt u waar voor uw geld. U krijgt de best mogelijke prijs, terwijl wij altijd gaan voor resultaat. Wij kennen de regio uitstekend en zijn op de hoogte van de situatie. Doordat wij werken met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. U krijgt geen onnodige extra’s en betaald daar dus ook niet voor. Wij doen wat nodig is om u het resultaat te geven wat u wilt. 

Kies ook in Stadskanaal voor De Huizenbemiddelaar omdat...

Lokale makelaar in Stadskanaal

Wij een lokale makelaar zijn

Wij kennen de provincie Groningen door en door. U vindt ons aan de Bieslookstraat 31 in Groningen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op  050-5778651 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor oriënterend gesprek. 

Kennis van de markt in Stadskanaal

Wij de markt in Stadskanaal kennen

Wij zijn al 9 jaar actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt, zeker ook in Stadskanaal.

Makelaar met een vast bedrag van €995,-

Wij werken met een vast bedrag van €995,-

De Huizenbemiddelaar Groningen werkt met een vast en laag bedrag van €995,-. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en zijn er geen verrassingen achteraf, zoals wel vaak gebeurd!

Wij altijd voor u klaar staan

Kim IJtsma zal u het hele aankoop- of verkoopproces begeleiden. Met veel plezier, kennis en kennis gaat Kim op pad in het Noorden van het land.

gratis waardebepaling stadskanaal

U een gratis waardebepaling krijgt van uw huis in Stadskanaal

In de schommelende woningmarkt is het fijn om een indicatie te hebben van de waarde van uw huis. Vanzelfsprekend kunt u bij ons een gratis waardebepaling krijgen, zodat u weet waar u zich op kunt richten. 

Hoge klanttevredenheid makelaar stadskanaal

Wij tevreden klanten hebben (die ons gemiddeld beoordelen met een 9,4)

Wilt u een betaalbare en goede makelaar Stadskanaal e.o.? Wilt u niet teveel betalen en tegelijkertijd een makelaar waar u op kunt vertrouwen? Die heeft u gevonden. Wij zijn Kim IJtsma en Wiedo Eringa - al jarenlang uw betrouwbare en voordelige partners bij de verkoop en aankoop van uw huis.

De makelaar in Stadskanaal

Al geruime tijd zijn we actief in Stadskanaal en omgeving. Wij kennen de lokale markt en weten hoe de regionale woningmarkt reilt en zeilt. Die situatie is de laatste jaren drastisch veranderd. De woningmarkt is veranderd, de economische omstandigheden eveneens. Dit zijn zaken waar niet veel aan te doen is, maar de manier waarop we hiermee omgaan wel. Dit hebben we bij De Huizenbemiddelaar heel goed begrepen. De uitdagingen zijn toegenomen, en wij gaan dit graag aan. Wij hebben kennis van de markt, ervaring en kwaliteit. Alleen hierdoor zijn wij in staat dit voor elkaar te boksen. Uiteraard wel tegen de juiste prijs. Wij kunnen dit echter niet alleen. Door met u in gesprek te gaan en goed samen te werken, krijgen wij helder voor ogen wat u wilt en wenst. U krijgt heldere en transparante communicatie en kwaliteit. 

Uw huis verkopen in Stadskanaal 

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd.

Kortom: het totale pakket om uw huis succesvol te verkopen.

Uw huis verkopen in Stadskanaal

Wat u van ons kunt verwachten:


 • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

 • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Stadskanaal en omgeving

 • Gecertificeerd VBO Makelaar

 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

 • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Maak direct een afspraak met Kim

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M.-Kelly Groningen

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van € 995,- inclusief btw.

Makelaar Stadskanaal zonder courtage

Bijvoorbeeld: het courtageverschil ("traditionele makelaar" versus De Huizenbemiddelaar) bij een woningwaarde van € 200.000,-- bedraagt ruim € 1.000,-. Een aanzienlijk bedrag!

De voordelige makelaar in Stadskanaal

De voordelige makelaar om uw huis te verkopen in Stadskanaal en omgeving

 • Waardebepaling woning
 • Professionele fotoreportage en pakkende verkooptekst
 • Promotie op de grootste landelijke woningsites (Funda e.d.)
 • Promotie via onze website en onze andere kanalen
 • Opvang en nabellen van geïnteresseerden
 • Onderhandeling prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen verkoopakte
 • Onderhouden contact en afhandeling met de notaris
 • Persoonlijke begeleiding met o.a. doornemen van succesvolle de verkoopstrategie en technieken

Goedkoop is geen duurkoop bij de makelaar

Bij De Huizenbemiddelaar krijgt u waar voor uw geld. Dit zijn geen loze beloftes, maar is de manier waarop wij werken. Tegen een vaste prijs, zoeken wij altijd naar resultaat. Door onze efficiente manier van werken en kennis van de markt, kunnen wij dit waarmaken. Laat u - net als honderden klanten die u voorgingen - overtuigen door de resultaten die wij behalen!

Goedkope makelaar Stadskanaal

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

J. van den Boogaard uit Peize

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Stadskanaal en omstreken. De Huizenbemiddelaar is er voor ú!

Deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis in Stadskanaal

Gratis waardebepaling van uw huis?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Gratis waardebepaling van uw huis in Stadskanaal

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Over Stadskanaal

Over Stadskanaal

Stadskanaal is een plaats in het Zuid-oosten van de provincie Groningen. De gelijknamige gemeente telt in totaal ruim 30.000 inwoners is de op 3 na grootste gemeente. Het in de 18e eeuw aan het kanaal gebouwde dorp groeide door industrieën uit tot een behoorlijke grote plek. Er zijn diverse scholen te vinden, ook voor het voortgezet onderwijs. Tevens is er een ziekenhuis en zijn er diverse sportverenigingen. 

Maak een afspraak met Kim


Aankoopmakelaar Stadskanaal

Wij gebruiken cookies