arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de voordelen

995,- incl btw

Vaste lage prijs

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Waarom kiezen voor De Huizenbemiddelaar Groningen?

Lokale makelaar in Groningen

U vindt ons aan de Bieslookstraat 31 in Groningen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op  050-5778651 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor oriënterend gesprek. 

Kennis van de lokale markt in Groningen en omstreken

Wij zijn al 9 jaar actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt. De Huizenbemiddelaar heeft al 53 kantoren in Nederland. 

Vast bedrag van 995,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost.

U heeft één vast aanspreekpunt 

Kim IJtsma zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z. Met veel plezier en kennis gaat Kim IJtsma op pad in het Noorden van het land; Groningen, Drenthe en Friesland.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan. 

Zeer hoge klanttevredenheid - gemiddelde klantbeooordeling = 9,4

Zoekt u een betrouwbare en voordelige makelaar in Groningen e.o.? Wilt u niet teveel betalen en tegelijkertijd een makelaar waar u op kunt vertrouwen? Die heeft u gevonden. Wij zijn Kim IJtsma en Wiedo Eringa - al jarenlang uw betrouwbare en voordelige partners bij de verkoop en aankoop van uw huis.

Huis verkopen in Groningen - service en resultaat voor een eerlijk tarief.

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd:

Kortom: Het totale pakket om uw huis succesvol te verkopen.

Wat u van ons kunt verwachten:

Als u serieus geïnteresseerd bent in een woning en de eerste bezichtiging heeft gehad gaan wij: 


 • Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

 • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland

 • Gecertificeerd VBO Makelaar

 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

 • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M.-Kelly Groningen

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van 995,- euro inclusief btw.

Bijvoorbeeld: het courtageverschil ("traditionele makelaar" versus De Huizenbemiddelaar) bij een woningwaarde van € 200.000,-- bedraagt € 3.270,-. Een aanzienlijk bedrag!

Uw voordelige makelaar voor huis verkopen in Groningen en omgeving

 • Waardebepaling woning
 • Professionele fotoreportage en pakkende verkooptekst
 • Promotie op de grootste landelijke woningsites (Funda e.d.)
 • Promotie via onze website en onze andere kanalen
 • Opvang en nabellen van geïnteresseerden
 • Onderhandeling prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen verkoopakte
 • Onderhouden contact en afhandeling met de notaris
 • Persoonlijke begeleiding met o.a. doornemen van succesvolle de verkoopstrategie en technieken

Goedkoop is geen duurkoop bij de makelaar

Vaak zijn mensen huiverig bij een voordelig aanbod. Is het wel betrouwbaar? Krijg je wel wat je nodig hebt? Hoe kan het zo goedkoop zijn? Vaak zijn deze zorgen terecht. Bij het kiezen van een makelaar echter niet. Wij zijn erachter gekomen dat we voor een voordelige prijs uitstekende service en resultaat kunnen bieden in de verkoop van uw huis. De Huizenbemiddelaar is een bewezen concept met 53 vestigingen door heel Nederland. Onze gemiddelde klantbeoordeling = 9,4.

Zelf bezichtigingen doen = beter resultaat bij het verkopen van uw huis

Bij De Huizenbemiddelaar Groningen verzorgt u zelf de bezichtigingen. Wij kiezen voor deze werkwijze omdat wij hebben ervaren dat dit het beste resultaat levert. Waarom?

:

 • U houdt geen ‘standaard’ verhaal maar heeft een persoonlijke binding met het huis

 • Uw persoonlijke verhaal in combinatie met onze verkoopstrategie en technieken is een gouden combinatie voor het verkopen van uw huis voor de beste prijs.

 • U heeft de meeste informatie over uw huis, vragen kunt u direct en volledig beantwoorden

 • U bent niet afhankelijk van onze agenda en dus niet gebonden aan kantoortijden.

Wil u toch liever dat wij de bezichtigingen voor u doen? Ook dit is natuurlijk mogelijk. 

Het was ontzettend fijn om in de spannende fase van een huis kopen te worden bijgestaan door een deskundige makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen (Kim IJtsma)! De Huizenbemiddelaar is helder over wat je van ze kunt verwachten en komt het beloofde meer dan na. Volgende keer weer!

J. van den Boogaard uit Peize

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u het huis wilt verkopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Groningen en omstreken. De Huizenbemiddelaar is er voor ú!

Gratis waardebepaling van uw huis?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Groningen daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost.

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Maak een afspraak met Kim


Aankoopmakelaar Groningen

Wij gebruiken cookies