arrow_drop_up arrow_drop_down

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

995,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Een gratis waardebepaling:

Door de oververhitte woningmarkt is de kans groot dat de waarde van uw woning veranderd is. Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen is een waardebepaling een goede eerste stap. 

Via de onderstaande link ontvangt u direct een indicatie van de waarde van uw woning. U hoeft alleen uw het adres in te vullen en vervolgens krijgt u een waarderapport toegestuurd. Dit is geheel vrijblijvend. Voor de exacte waarde van uw woning kunt u altijd contact met on opnemen.

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M. Kelly Groningen


Aankoopmakelaar Groningen

Vraag een Gratis waardebepaling aan van Kim


Wilt u de juiste verkoopprijs weten?


Heeft u verkoopplannen en wilt u weten wat uw huis waard is? Wij bereiden ons graag goed voor, daarom vragen wij u de bovenstaande gegevens in te vullen en te versturen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij gebruiken cookies