arrow_drop_up arrow_drop_down
Hypotheekadvies Groningen

De makelaar voor een gedegen hypotheekadvies

Laat u adviseren door de makelaar met hoogste klanttevredenheid

Voor het zoeken van de juiste hypotheek is het handig om te weten welke hypotheekvormen er zijn.

De Huizenbemiddelaar Groningen biedt een groot aantal verschillende hypotheekvormen. De verschillende vormen hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Vaak wordt er bij het kiezen uit verschillende hypotheekvormen gekeken naar het einddoel: het kopen van een huis, of dit nu bestaande bouw is of nieuwbouw.

Bij het kiezen tussen verschillende vormen hypotheken is het daarnaast ook van belang om rekening te houden met uw toekomstplannen zoals bijvoorbeeld een verbouwing, een wijziging van uw inkomen of een mogelijke kinderwens. De Huizenbemiddelaar Groningen adviseert u welke vormen het best bij u passen.

De drie basis hypotheekvormen zijn:

  • Lineaire hypotheek
  • Annuiteiten hypotheek
  • Aflossingsvrije hypotheek  

Hypotheek vormen Groningen

Lineaire hypotheek

Een lineaire hypotheek is de meest eenvoudige hypotheekvorm die De Huizenbemiddelaar Groningen aanbiedt. Het kenmerk van een lineaire hypotheek is dat u gedurende de gehele looptijd een vast bedrag betaalt als aflossing van uw lening. Daarnaast betaalt u bij een lineaire hypotheek rente over het restant van de schuld. De totale hypotheekschuld wordt door de aflossing kleiner, waardoor u steeds minder rente gaat betalen. Het aflossingsbedrag blijft bij een lineaire hypotheek gedurende de looptijd gelijk.

Maak direct een afspraak met Kim

Uw aankoopmakelaar in Groningen en omgeving

  •  Vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)
  •  Compleet dienstenpakket aankoopmakelaar
  •  Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  •  Gecertificeerd VBO Makelaar
  •  Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Groningen, Drenthe en  Friesland
  •  Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M. Kelly Groningen

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het kopen- of verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u het huis wilt verkopen of wanneer uw een huis wilt gaan kopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Groningen en omstreken. De Huizenbemiddelaar Groningen is er voor ú!

Partners makelaar Groningen

Referentie makelaar Groningen

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste hypotheekvorm?

Vul dan onderstaand formulier in en maak een vrijblijvende afspraak met De Huizenbemiddelaar Groningen.

Aankoopmakelaar Groningen

Maak een afspraak met Kim


Wij gebruiken cookies