arrow_drop_up arrow_drop_down
Goedkope makelaar Groningen

Goedkope Makelaar Groningen

Betaalbare en lokale makelaar uit de stad

995,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent uw markt door en door

9,4

320+ tevreden klanten

Partners makelaar Groningen

Goedkope Makelaar Groningen - service en resultaat voor een eerlijk tarief


Wij zijn Wiedo Eringa en Kim IJtsma van de Huizenbemiddelaar Groningen - al jarenlang uw betrouwbare en betaalbare partners bij de aankoop, verkoop en taxatie van uw huis in Groningen en omgeving.

Het is bewezen dat goedkope makelaars met een vast tarief gemiddeld beter en sneller resultaat leveren dan makelaars die een percentage van de huisprijs rekenen.

Naast de forse besparing op uw makelaarskosten krijgt u daarmee gemiddeld een betere verkoop- en aankoopprijs. Wij noemen onszelf met trots een goedkope makelaar.  

Makelaar in Groningen

Wat klanten zeggen...

''Zowel het concept van De Huizenbemiddelaar Groningen, als de persoon Kim IJtsma beveel ik dan ook van harte aan!"Josephine Q - Woldendorp

''Maximale score voor mw. Kim IJtsma" Heldere afwikkeling van zaken. Toen verkoop in stroomversnelling kwam, snelle actie. Kortom: ik ben een tevreden klant!

M. van der Horst Groningen

''Al met al erg plezierig, laagdrempelig maar toch zeer professioneel" ‘’Kim heeft ervoor gezorgd dat de verkoop super snel is geregeld.


M. Kelly Groningen

Voordelige makelaar Groningen

Uw goedkope makelaar in Groningen en omgeving

  •  Een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW) - dé goedkope makelaar in Groningen

  •  Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,4)

  •  Lokale expertise - uitgebreide kennis van- en ervaring met de huizenmarkt in Groningen, Drenthe en Friesland

  •  VBO-gecertificeerde makelaar

  •  Persoonlijke service van begin tot eind

  •  Compleet makelaar dienstenpakket

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van 995,- euro inclusief btw.

Vaste prijs makelaar Groningen

Goedkope makelaar in Groningen

Vaak zijn we huiverig bij een voordelig aanbod. Is het wel betrouwbaar? Krijgt we wel wat er nodig is? Hoe kan de ene zo duur zijn en de ander zo goedkoop? Vaak zijn deze zorgen terecht. Bij de makelaar echter niet. Wij zijn erachter gekomen dat we voor een voordelige prijs uitstekende service en snel en goed resultaat kunnen bieden.

Dit blijkt ook uit een recent onderzoek van de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Universiteit van Gothenburg. De onderzoekers analyseerden miljoenen Nederlandse huizentransacties tussen 1985 en 2011. Hier komt de ‘goedkope’ makelaar bijzonder goed uit de verf ten opzichte van ‘normale’ makelaars die standaard een percentage van de koopsom hanteren.

Toch kiezen veel mensen vaak voor de dure makelaar. Zonde van het geld! Dit leidt vaak zelfs tot een minder goed resultaat.

Makelaar met vast tarief vs. makelaar met courtage

Een paar punten uit het onderzoek over de makelaar met vast tarief in vergelijking met de makelaar die een percentage van de koopsom hanteren:
  • 2,7% hogere prijs gemiddeld bij verkoop bij goedkope makelaars

  •  Goedkope makelaars met vast tarief lijken effectievere bedrijfsvoering te hebben

  •  Vrijwel altijd goedkoper dan makelaar met percentage

  •  Snellere doorlooptijd koop en verkoop bij goedkope makelaar

Wij zijn graag uw betrouwbare en voordelige partner in de koop en verkoop van uw woning. Bel ons via 050-577 86 51 of maak vrijblijvend een afspraak. 

Maak direct een afspraak met Kim

Bijvoorbeeld: het courtageverschil ("traditionele makelaar" versus De Huizenbemiddelaar) bij een woningwaarde van

 € 200.000,-- bedraagt € 3.270,-. Een aanzienlijk bedrag!

‘’De Huizenbemiddelaar Groningen is gewoon echt erg goed, professioneel, relaxed en zeer prettig om mee samen te werken, zeer goede foto’s, veel eigen input, en eindelijk een makelaar voor een zeer realistische vriendelijke prijs. Zo moet het zijn, het kan wel. Top! Ook mijn 2e huis ga ik verkopen via De Huizenbemiddelaar.’’ - 

W. Hoekstra, Leeuwarden

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij aankoop- of bij verkoop van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Groningen staat voor u klaar wanneer u het huis wilt verkopen of wanneer uw een huis wilt gaan kopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Groningen en omstreken. De Huizenbemiddelaar Groningen is er voor ú!

‘’Van begin tot eind een prima contact gehad met Kim.Daarnaast was geen vraag teveel en kreeg ik overal hulp bij hetgeen ik vroeg. Daarom een dikke 10 voor alles. Kim dank je wel!’’ - 

G. Streeder, Veendam

Maak een afspraak met kim


Aankoopmakelaar Groningen

Wij gebruiken cookies