14 gratis Facebook tips
Direct toegang

Wordt u ook blij van een goede verkoopprijs?

Vraag nu een vrijblijvende Gratis Waardebepaling aan

Page content

article content

5 TIPS VAN KOOPHUIS NAAR KOOPHUIS

18 november Housing Day

Wil je je huis verkopen maar maak je je zorgen over de gekte op de woningmarkt omdat er weinig huizen beschikbaar zijn waar jij jezelf ziet wonen? Om de stap te zetten naar een andere woning moet je momenteel avontuurlijk ingesteld zijn, veel doorzettingsvermogen hebben en bereid zijn risico’s te nemen. Laat je niet gek maken!

Het woningaanbod in Groningen e.o. is beperkt, veel potentiële kopers komen op dezelfde huizen af en gaan dan massaal hun bod uitbrengen. Wordt er niet teveel geboden, wat is de woning waard, hoeveel brengt mijn huis op als ik het over 10 jaar weer wil verkopen?

18 november is het Housing Day! Als je wakker wordt en je kijkt naar boven dan realiseer je je dat je een dak boven je hoofd hebt, een warm huis waar je elke dag weer thuis komt. Ga je je huis te koop zetten en heb je nog geen flauw idee waar je terecht komt, dan is dit altijd een onzekere gedachte.

Als aan- en verkoopmakelaar heb ik dagelijks met deze vragen te maken.

5 tips als je wilt verhuizen, van koophuis naar koophuis.

  1. Laat een financieel adviseur bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou om een ander huis te kopen.
  2. Het jaar 2017 is bijna ten einde. Wat zijn de wijzigingen voor het jaar 2018? Kun je de huidige hypotheek aflossen, wat voor hypotheek kun je krijgen, hoe hoog is de rente, kun je wellicht een schenking ontvangen, wat zijn de mogelijkheden met NHG en hoeveel eigen geld moet je meenemen?
  3. Bedenk waar je wilt wonen, welke locatie is geschikt en wil je wonen in een bestaande woning of ga je voor een nieuwbouw woning? Ga locaties bij langs, zie je jezelf daar wonen, welke faciliteiten zijn er in de omgeving?
  4. Wil je eerst kopen of ga toch eerst verkopen? Waar doe jij verstandig aan?
  5. Kom in gesprek met mij, de aan- en verkoop makelaar van De Huizenbemiddelaar Groningen en beoordeel samen met mij wat voor jou een goed actieplan zal zijn in dit traject.

Meer weten? Bel ons via 050-577 86 51 of maak een afspraak.

Comment Section

0 reacties op “5 TIPS VAN KOOPHUIS NAAR KOOPHUIS

Plaats een reactie